22 november 2010

Aastal 2007

Meenutades aegu eelmise sajandi 80-aastatest, mil Kärus tegutsesid neli klubi erinevatele huvi gruppidele (noortele 2 klubi, pereklubi "Kerro", klubi "Kuldne sügis"), saame tänasel päeval rääkida "Memmede" klubi üle kümne aastasest kooskäimise traditsioonist.
Algselt „Memme-taadi” klubina alustanud seltskonda on nüüdseks paraku alles jäänud vaid memmed. Kas mõnel taadil on soov liituda? Kokku saame kord kuus ja peamiseks kohtumispaigaks on raamatukogu. Klubis on sel aastal 15 liiget. Peame sünnipäevi ja juubeleid, kohtume huvitavate inimestega, ajame niisama muhedat juttu. Käime külas teistel seltsidel ja võtame vastu külalisi. Koos käime avastamas Eestimaa kauneid paiku, nii lähemal kui ka kaugemal. Palju huvitavat ja uut oleme avastanud ka lähemas ümbruses - Pidapa puhkekoht, Toosikannu jahikeskus, pargid ja mõisad Lelles ja Kärus, Järvakandi klaasimuuseum, Keava Linnamägi ja raba. 
Sellesuvine pikem reis viis meid avastama Saaremaad ja Sakla Seltsimaja. (vaata pildialbumit) Võtsime augusti algul vastu külalisi Saklast (vaata pildialbumit) ja tutvustasime Käru kauneid paiku ning vaatamisväärsusi. Kustumatu mulje jätsid külalistele meie unikaalsed puuskulptuurid ja -objektid (autor perekond Eensood)

2006. aasta oktoobris külastas meie raamatukogu Erik Tohvri
Nii nagu lugejad avastavad Tohvri raamatuid, avastab kirjanik oma lugejakohtumistel uusi paiku ja inimesi. Sel korral sai tema jaoks sügavama sisu ja tähenduse kohaviit Käru. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar