31 detsember 2010

2010

Memmeklubi põnevamad kohtumised ja kokkusaamised 2010. aastal.

Esmalt tuleb meelde Nädalise RAAMATUKOGUTUUR


Raamatukogutuuri juturingis kohtusid memmeklubilised ja "Nädalise" kirjutajad-tegijad. Tutvuti nii memmeklubi kui raamatukogu tegemistega. Meenutati ammumöödunut ja räägiti tänapäeva muredest-rõõmudest. Pikem ülevaade Tiia Truu sulest - laupäevases 13. märtsi "Nädalises".


 

Aprillikuine kohtumine kirjamehega.

Suvereis viis memmeklubi Lõuna-Eestisse.

Reisipilte vaata albumist. Memmeklubi suvise väljasõit toimus Lõuna-Eesti kultuuriloolistesse paikadesse. Jalutati Võru promenaadil ja Piusa külmades koobastes, muuseumis tutvuti setode elu-oluga läbi aja, vaadati üle lauluema ja eesti ema monumendid, vapralt roniti Munamäe torni tippu, teele jäid nõiariik, Pokumaa, metsa- ja maanteemuuseum ning botaanikaed Tartus.

Sügishooaeg memmeklubis

Septembris kohtus esmakordselt klubilistega valla sotsiaaltöötaja Riina, tutvustades nii ennast kui ka oma töid-tegemisi. Põgusa ülevaate enda elu-olu kohta andsid kõik osalejad. Maanõunik Aivar rääkis lahti ehitusseadust ning pikalt arutleti heakorra üle.



Septembrikuu sünnipäevalaps Leida pakkus ülimaitsvaid võileibu ja traditsioonilist õunakooki. 
vaata pilte albumist


11. novembril kell 12
kohtub
meie raamatukogus lugejatega
Maire Aunaste 

Võimalik osta autori raamat "Mitte ainult meestest"
  

Nii nagu ütles Maire Aunaste meie kohtumisel, et ta on õnnelik ajakirjanik, sest tal on oma iganädalane saade nii teles kui raadios ning nädala mõttes saab avaldada Maalehe lisas TERA.
Jutuks tulid enam meeldivamad telesaated, intervjuude ja jutusaadete tegemine. Erinevused meie ja ameerika telesaadete vahel. Raske on elus läbi lüüa, kui puudub enesekindlus ja julgus olla selline nagu oled. Hea intervjuu on tema arvates selline, mis avab inimese hinge.
Kõigest sellest räägiti ning kahtlemata järgmisel kohtumisel Eidaperes oli jututeema hoopis midagi muud, sest Maire arvates on kõige olulisem esimene küsimus, kõik muu tuleb lihtsalt ja iseenesest mõistetavalt.

Päkapikud toimetavad

Aastalõpuaskelduste tuhinas toimetavad raamatukogus päkapikud ning uurivad, kas memmeklubi koosviibimine sujub suurele lumetormile vaatamata edukalt. Jõulukuist kogunemist raamatukogus valmistas ette Vilma ja kaasa aitas Urve-Helgi. Sünnipäevaõnnitlusi võttis vastu Maigi. Päkapikud tassisid kohale läbi lumetormi kingitused. Tuletati meelde nii laulusalme kui luuletusi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar